ua en ru

Жебрівський вважає підкуп виборців основним ризиком проведення виборів в Маріуполі

Жебрівський вважає підкуп виборців основним ризиком проведення виборів в Маріуполі Фото: голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський

Губернатор запевнив, що правоохоронці, військові і сили Нацгвардії будуть приведені в повну готовність

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський назвав підкуп виборців одним з ризиків проведення виборів в містах Маріуполь та Красноармійськ Донецької області 29 листопада. Про це повідомляє прес-служба ДонОДА.

"За інформацією, яка надходить до мене, деякі політичні сили вже створюють мережі підкупу. Виборцям обіцяють грошову винагороду за їх голос, а також за тих, кого вони приведуть на виборчу дільницю. Такий собі мережевий маркетинг в дії. Обласна влада працює спільно з правоохоронними органами, щоб виключити такі порушення", - підкреслив глава Донецької ОДА.

Він зазначив, що сьогодні жителі Маріуполя та Красноармійська налаштовані на вибори.

"Склад територіальних виборчих комісій змінився в обох містах. Робота йде важко, але приступили. Люди хочуть обрати місцеву раду, і вони мають на це право", - підкреслив Жебрівський.

Очільник області запевнив, що правоохоронці, військові і сили Нацгвардії будуть приведені в повну готовність, щоб вибори відбулися з дотриманням громадського порядку і без зовнішнього втручання в процес.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила голосування на виборах депутатів міських рад і мерів у Маріуполі і Красноармійську Донецької області на неділю, 29 листопада 2015.