ua en ru

В Одесі побили та облили горючою сумішшю кандидата в депутати від "Оппоблока"

В Одесі побили та облили горючою сумішшю кандидата в депутати від "Оппоблока" Фото: невідомі спалили намет передвиборчу

Також двоє невідомих спалили агітаційну палатку

В Одесі сьогодні, 22 жовтня, побили та облили горючою сумішшю кандидата в депутати міської ради від "Опозиційного блоку" Андрія Бондарчука. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"В районі 12-ої години дня в Одесі в Старобазарном сквері двоє невідомих радикалів облили горючою сумішшю і підпалили агітаційний намет "Опозиційного блоку", а потім цією ж сумішшю облили і побили знаходиться поруч з нею кандидата у депутати Одеської міської ради по 38-му округу Андрія Бондарчука. За свідченнями очевидців, один з нападників був у балаклаві, а сам процес підпалу і побиття знімав ще один невідомий на відеокамеру", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про побиття кандидата і підпал намету підтвердила міліція, яка приїхала на місце події. Відзначається, що карета швидкої допомоги доставила потерпілого в лікарню для надання йому медичної допомоги, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

"Зараз тривають першочергові заходи щодо встановлення обставин події та осіб, які вчинили дане кримінальне правопорушення. Розслідування триває", - повідомили в міліції.

Нагадаємо, 11 жовтня в Одесі стався напад на кандидата в депутати Одеської міськради, викладача Одеської юридичної академії Дениса Примича (балотується від Української морської партії).