ua en ru

В БПП допускають участь членів "Народного фронту" в місцевих виборах від їх партії

В БПП допускають участь членів "Народного фронту" в місцевих виборах від їх партії Фото: Ігор Кононенко

Це питання буде обговорювати президії партії

У партії "Блок Петра Порошенка - Солідарність" (БПП) не виключають, що члени партії "Народний фронт" зможуть балотуватися на місцевих виборах від БПП. Про це в коментарі журналістам повідомив народний депутат України, заступник лідера фракції БПП в парламенті Ігор Кононенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Закон не передбачає, що висуванцем від партії повинен бути обов'язково член цієї партії... Звичайно, ми це питання обговоримо і на Центральній раді, і на президії партії, але моя особиста думка... Я б так категорично питання не ставив",- сказав Кононенко.

На уточнююче питання журналістів, чи можливий варіант, коли б члени "Народного фронту" балотувалися на місцевих виборах під брендом БПП, Кононенко зазначив, що це можливо.

"Теоретично так", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні в Києві пройшов з'їзд БПП, в ході якого лідер партії УДАР Віталій Кличко і ряд членів УДАРу ввійшли до складу БПП і офіційно заявили про те, що спільно йдуть на місцеві вибори у складі "БПП - Солідарність".

Зазначимо, прем'єр-міністр України, лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк заявив, що партія "Народний фронт" не висуває своїх кандидатів на місцеві вибори в Україні. Лідер "Народного фронту" натякнув на об'єднання з БПП і УДАРом на цих виборах.