ua en ru

Береза поділив киян на "городян" і "населення"

Кандидат у мери Києва Борислав Береза поділив киян на дві категорії: тих, хто проголосував, назвав "городянами", тих хто ні - "населенням". Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук.

"Враховуючи катастрофічно низьку явку, можна зробити висновок, що в Києві є два види жителів. Перші - це кияни, які в будь-якому варіанті хочуть і беруть участь у формуванні керівництва міста, кожен за своїми мотивами. А другі - це ті, хто "проживають" в Києві, але абсолютно байдужі до його майбутнього, до перспектив розвитку міста і навіть до свого комфорту проживання. Перші - городяни, а другі - населення", - написав Береза.

Також кандидат у мери в черговому пості на Фейсбуці розкритикував роботу Комітету виборців України та громадянської мережі ОПОРА, заявивши, що вони вибірково підходять до роботи.

"Чесні вибори" просто вражають своєю передбачуваністю. Особливо дивує те, що реакції на події з боку КВУ (Комітет Виборців України) та ОПОРА відсутні. А адже вони так завзято шукали будь-які проколи з мого боку. Цікаві вони структури, ніби й за чесні вибори, але якось дуже вже вибірково", - зазначив Борислав Береза.