ua en ru

У Черкасах стріляли в кандидата в депутати

У Черкасах стріляли в кандидата в депутати Фото: МВС

Кандидата від "Народного контролю" госпіталізували

У Черкасах в ніч з 24 на 25 жовтня невідомі стріляли кандидата в депутати Черкаської міської ради від партії "Народний контроль" Юрія Бойка, передає vikka.ua з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Інцидент стався близько 01:00 у сквері Богдана Хмельницького біля караоке-клубу "Чайка". Під час суперечки з кандидатом в депутати двоє невідомих стріляли в нього гумовими кулями. На місці були вилучені гільзи.

Потерпілого госпіталізували в третю міську лікарню з травмами живота та лівого плеча.

У міліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляє видання "Про все", головний лікар Третьої міської лікарні Олександр Федорук підтвердив, що до них в лікарню дійсно був доставлений чоловік з пораненням від гумових куль.

"Такий пацієнт є, він був прооперований. Зараз його стан середньої тяжкості. Але є він учасником виборчого процесу, цього я не знаю", - зазначив лікар.

Нагадаємо, в Харкові в ході голосування молоді люди спортивної статури побито кандидата в міську раду від "Об'єднання "Самопоміч".