ua en ru

У Дніпропетровську побили кандидата в мери

У Дніпропетровську побили кандидата в мери Фото: Юрій Помазан

На кандидата Юрія Помазана і його друга напали невідомі у балаклаві

У Дніпропетровську вчора, 19 жовтня, невідомі побили кандидата в мери міста Юрія Помазана. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"19 жовтня до Дніпропетровського міського управління по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом кістки нижньої щелепи був доставлений кандидат у мери м. Дніпропетровська (самовисуванець) та закритою черепно-мозковою травмою 22-річний громадянин", - йдеться в повідомленні.

За даними видання zabeba.li, мова йде про кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська Юрія Помазана. На Помазана і його товариша по батальйону "Торнадо" напали п'ятеро невідомих у балаклавах близько 16.30 по вул. Набережної Перемоги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, ведеться слідство.

Зазначимо, Юрій Помазан безпартійний, командир розвідувальної групи роти "Торнадо", ініціатор створення об'єднання "Справжній Патріот".

Нагадаємо, 30 вересня у Харкові побили кандидата у мери міста, депутата міської ради Анатолія Родзинського.