ua en ru

У Дніпропетровську також пропала печатка на одній з дільниць

У Дніпропетровську також пропала печатка на одній з дільниць Фото: місцеві вибори

В цілому ситуація на виборах спокійна

У Дніпропетровську пропала печатка на виборчій дільниці №121459 в Самарському районі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Дніпропетровськ. В органи МВС надходять повідомлення про ті чи інші правопорушення на виборах з різних районів міста. Як правило щодо незаконної агітації, спроб підкупу тощо. Зокрема, на ділянці 121459 в Самарському районі Дніпропетровська, на ДВК зникла печатка. На місці події працюють правоохоронці і з'ясовують всі обставини", - повідомив він.

За його словами, працівники міліції реагують на виклики, що надходять і перевіряють надану інформацію. В цілому, ситуація на виборах в Дніпропетровську спокійна, а порушення поки не носять системний характер.

Дніпропетровськ. В органи МВС надходять повідомлення про ті чи інші правопорушення на виборах з різних районів міста. Як...

Posted by Зорян Шкиряк on 25 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше в Харкові на виборчій дільниці №594 також пропала печатка. Міліція порушила справу за цим фактом. Щоб відкрити виборчу дільницю, довелося виготовити дублікат печатки.