ua en ru

Думчев поспілкувався з блогерами в соцмережі

Лідер партії "Рух за реформи" Сергій Думчев вибрав незвичайний формат спілкування з киянами і відкрив пряму лінію на своїй сторінці в Facebook. Про це розповів сам Думчев.

За його словами, через напружений передвиборчий графік він не може зустрітися зі всіма виборцями. Тому запропонував відповісти на запитання всіх бажаючих киян в соцмережі.

Завдяки такому формату спілкування лідер партії "Рух за реформи", за дві години зміг відповісти на більш ніж 100 питань киян. При цьому питання переважно стосувалися передвиборчої програми Думчева і його реформ в місті.

"Щоб зробити Київ сучасним, потрібно залучати інвестиції в місто, які допоможуть будувати одночасно кілька великих інфраструктурних об'єктів. Так, в Києві вже в найближчому майбутньому з'явиться гілка метро на Троєщину і Виноградар", - написав Думчев.

Також, за словами лідера партії "Рух за реформи", в місті на ринку послуг повинні з'явитися приватні компанії, які будуть продавати киянам електрику, газ і воду. А частка монополій не повинна перевищувати 25% від усього ринку. Тільки так, пише Сергій Думчев, в Києві можна зменшити тарифи на комуналку.

Крім цих питань, користувачі соцмережі зверталися до Сергія Думчеву і з особистими проханнями - допомогти в лікуванні. Лідер партії "Рух за реформи" пообіцяв киянам розглянути всі прохання і допомогти в міру своїх можливостей.

У прес-службі партії "Рух за реформи" зазначають, що такий підхід до спілкування з виборцями абсолютно новий для України. Але постійно практикується західними політиками. Це дозволяє киянам не прив'язуватися до конкретного місця і часу зустрічі з кандидатом, а задати питання у зручний саме для киян час. Сергій Думчев пообіцяв користувачам Facebook більше уваги приділяти такому формату спілкування.