ua en ru

Дятлов вже привітав Сенкевича з перемогою на виборах мера Миколаєва

Дятлов вже привітав Сенкевича з перемогою на виборах мера Миколаєва Фото: Ігор Дятлов

На думку Дятлова, вибори пройшли без явних порушень

Кандидат на посаду міського голови Миколаєва Ігор Дятлов, не чекаючи офіційного підведення підсумків виборів, привітав Олександра Сенкевича з перемогою. Про це повідомляє novosti-n.org.

"Паралельний підрахунок голосів, який проводиться моїм виборчим штабом, показав, що перемогу на виборах міського голови м Миколаєва здобув Олександр Сенкевич. Я вітаю Олександра Сенкевича з цією перемогою і бажаю йому успіхів на посаді міського голови. Сподіваюся, що на першому місці в його діяльності завжди будуть інтереси нашого рідного міста та його мешканців", - написав Дятлов.

На його думку, вибори пройшли демократично і без явних порушень. "Відрадно, що вибори в Миколаєві в черговий раз пройшли демократично, відкрито, без явних порушень. Їх результатом стало волевиявлення вільне волевиявлення миколаївців, яке всі зобов'язані прийняти і поважати", - зазначив кандидат.

Крім того, голова Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Михайло Талпа на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив, що Сенкевич випереджає Дятлова на 13 243 голосів.

Александр Сенкевич + 13243186 діл

Posted by Михаил Талпа on 15 ноября 2015 г.

При цьому як повідомляє "Преступности.НЕТ", новину про те, що Дятлов визнав свою поразку і привітав Сєнкевича з перемогою на виборах мера Миколаєва, в штабі Сєнкевича сприйняли бурхливими оваціями.

Дятлов вже привітав Сенкевича з перемогою на виборах мера Миколаєва

Фото: У Сенкевича святкують перемогу

Нагадаємо, станом на 22:50 штабом Сенкевича отримані дані з 130-ти дільничних виборчих комісій. Згідно з отриманими даними, відрив Олександра Сенкевича від свого опонента становить 11447 голосів.