ua en ru

Екзит-пол у Херсоні: лідирує чинний мер, але другого туру не уникнути

Екзит-пол у Херсоні: лідирує чинний мер, але другого туру не уникнути Фото: місцеві вибори в Україні

Згідно з даними "АСО", на другому місці йде екс-градоначальник Володимир Сальдо

На виборах мера Херсона найбільшу кількість голосів виборців набирає чинний мер Володимир Миколаєнко з результатом 21,40%. Такими є результати екзит-полу, проведеного регіональним представництвом "АСО" у Херсонській обл., повідомляє місцева інформагенція "Херсонці".

Як зазначається, друге місце за кількістю голосів виборців, згідно з даними екзит-полу, дісталося попередникові чинного мера Херсона, висунутому від партії "Наш край", Володимиру Сальдо (10,25%).

З невеликим відривом від Сальдо і результатом 9,34% третє місце в перегонах за крісло мера Херсона займає Владислав Мангер від ВО "Батьківщина".

Далі йдуть ще три кандидати на пост мера Херсона, які набрали майже рівну кількість голосів: Андрій Дмитрієв (5,50%), Олена Урсуленко (5,28%) і В'ячеслав Яременко (5,20%). Решта претендентів на пост херсонського мера не набрали і 4%.

Найменшу кількість голосів виборців дісталося Олені Голобородько, Юрію Погрібному і двійникові колишнього мера Херсона Сальдо Володимиру Михайловичу. Кожен із цих кандидатів отримав довіру 0,08% херсонців, які проголосували сьогодні.

Всього регіональним представництвом "АСО" у Херсонській обл. було опитано 1327 виборців на 24 дільницях. Передбачувана похибка екзит-полу становить 3,2%.

Нагадаємо, на пост мера Херсона претендують 20 кандидатів.