ua en ru

Голова Київського тервиборчкому сподівається оголосити результати виборів до міськради 2 листопада

Голова Київського тервиборчкому сподівається оголосити результати виборів до міськради 2 листопада Фото: результати виборів до міськради оголосять не пізніше 4 листопада

Київська міська виборча комісія виконає всі зобов'язання

Київський тервиборчком оголосить результати виборів депутатів до міськради до 4 листопада. Про це в ході брифінгу 30 жовтня повідомив голова Київської міської виборчої комісії Анатолій Сульдін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Підсумки по виборах в Київську міську раду з понеділка комісія, ми маємо надію оголосити результати - назви тих партій, які увійшли до складу Київської міської ради, кількість місць по кожній партії, а також прізвища", - сказав Сульдін.

Він запевнив, що це буде не пізніше 4 листопада.

"До 4 листопада, до крайнього терміну, в будь-якому випадку Київська міська (виборча комісія - ред.) виконає всі зобов'язання, які покладені на неї законом і визначить результати", - додав Сульдін.

Варто зауважити, станом на 30 жовтня Київська ТВК ще не отримала протоколи про підсумки голосування за депутатів до Київської міської ради з 46 дільниць Подільського району.

Інші районні виборчі комісії надали протоколи про підсумки голосування з усіх дільниць.

Нагадаємо, за результатами обробки 100% протоколів з виборів мера Києва у другий тур виходять чинний міський голова Віталій Кличко і Борислав Береза.