ua en ru

Голову ТВК Лисичанська підозрюють у корупції

Голову ТВК Лисичанська підозрюють у корупції Фото: вибори 2015

Вона влаштувала свого чоловіка Андрія Михайлова у ТВК на посаду спеціаліста з обслуговування комп’ютерної техніки

Голову територіальної виборчої комісії (ТВК) Лисичанська Наталію Кравченко підозрюють у корупції. Про це йдеться у повідомленні Луганської обласної державної адміністрації у Facebook.

Як повідомляється, сьогодні співробітниками СБУ у Луганській області було складено та вручено протокол про корупцію з боку голови Лисичанської територіальної виборчої комісії Наталії Кравченко. Як голова комісії вона влаштувала свого чоловіка Андрія Михайлова у ТВК на посаду спеціаліста з обслуговування комп'ютерної техніки.

"Це та сама жіночка, яка порушувала виборче законодавство щодо друку бюлетенів, а також давала членам виборчої комісії через "гучномовець" по телефону послухати поради куратора із ЦВК про "стрибки з п'ятого поверху". Такі люди намагаються відродити "підрахуйство". Такому ганебному явищу, як славнозвісна "ківаловщина", на Луганщині немає місця", - наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Голові ТВК Лисичанська було вручено протокол про корупційні діяння Сьогодні співробітниками СБУ у Луганській області ...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 23 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ОПОРА зафіксувала 668 порушень від початку виборчої кампанії.