ua en ru

Голосування в Красноармійську та Маріуполі розпочалося та триває в штатному режимі

Голосування в Красноармійську та Маріуполі розпочалося та триває в штатному режимі Фото: місцеві вибори

Надзвичайних подій, які могли б перешкоджати проведенню голосування на виборчих дільницях, не зафіксовано

Голосування на місцевих виборах в Красноармійську та Маріуполі розпочалося та триває в штатному режимі, надзвичайних подій, які могли б перешкоджати проведенню голосування на виборчих дільницях, не зафіксовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК.

"Органи ведення Державного реєстру виборців в цих містах вчасно подали до Центральної виборчої комісії відомості про відкриття зазначених виборчих дільниць та початок голосування на них", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, на місцевих виборах у Маріуполі вже на двох дільницях контрольний лист був вкинутий в скриньок для голосування без печатки.

Нагадаємо, 25 жовтня 2015 року, коли місцеві вибори проходили по всій Україні, голосування в Маріуполі і Красноармійську не відбулося. В обох містах виникли проблеми з виборчими бюлетенями. Після довгих переговорів між фракціями коаліції Верховна Рада України призначила вибори у цих містах на 29 листопада 2015 року. Президент України Петро Порошенко підписав закон про нову дату виборів у Маріуполі та Красноармійську.