ua en ru

Гопко: мером Глухова став онук відомого цукрозаводчика і мецената Мішель Терещенко

Гопко: мером Глухова став онук відомого цукрозаводчика і мецената Мішель Терещенко Фото: Мішель Терещенко

За попередніми результатами Терещенко лідирував з 65% голосів

Депутат Верховної Ради України Ганна Гопко (позафракційна) повідомляє, що меценат і підприємець, нащадок відомої династії українських цукрозаводчиків Мішель Терещенко переміг на виборах мера Глухова Сумської обл. Про це нардеп написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Така довгоочікувана в Глухові перемога і переможець! Тепер у нас спільна відповідальність з Мішелем і жителями - повернути Глухову його славу", - написала депутат Ради.

Така довгоочікувана в Глухові перемога та переможець! Тепер у нас спільна відповідальність з Мішелем та мешканцями - п...

Posted by Hanna Hopko on 26 октября 2015 г.

Раніше парламентар повідомляла, що згідно з попередніми результатами підрахунку голосів на 18 виборчих дільницях у Глухові, Терещенко лідирував з 64,58% голосів (8414 чоловік), Юрій Бурлака при цьому отримав 31,21% голосів виборців (4067 чоловік).

Нагадаємо, 21 березня Президент України Петро Порошенко вручив паспорт громадянина України онукові відомого українського підприємця і мецената Михайла Терещенка, також підприємцю та меценату Мішелю Терещенко.