ua en ru

Міськвиборчком Кривого Рогу прийняв звернення до Ради про призначення нових виборів мера

Міськвиборчком Кривого Рогу прийняв звернення до Ради про призначення нових виборів мера Фото: Семен Семенченко

Повторні вибори ініціюються у зв'язку з численними фальсифікаціями, порушеннями Закону та Конституції України під час обрання мера міста

Міська виборча комісія ухвалила звернення до Верховної Ради України про призначення нових виборів у Кривому Розі. Про це повідомив в Facebook народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко.

"Кривий Ріг, хороші новини. Міський виборчком ухвалив звернення до Верховної Ради України про призначення нових виборів у Кривому Розі. У зв'язку з численними фальсифікаціями, порушеннями Закону та Конституції України. Якось так. Вілкул все", - написав він.

Кривой Рог- хорошие новости. Городской избирком принял обращение к Верховной Раде Украины о назначении новых выборов ...

Posted by Семен Семенченко on 7 декабря 2015 г.

Як повідомляє громадська мережа ОПОРА, розглянувши докази і факти щодо фальсифікації виборів та всі матеріали, які стосуються виборчого процесу, надані обома кандидатами на посаду міського голови, комісія прийняла проміжне рішення та постановила, що зважаючи на факт неможливості встановлення результатів виборів, існують підстави для проведення повторних виборів у Кривому Розі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасова слідча комісія (ТСК) з виборів в Кривому Розі визнала факти порушень у ході голосування на виборах мера.