ua en ru

Кандидат у мери Дніпродзержинська відкрив стрілянину по виборцям

Кандидат у мери Дніпродзержинська відкрив стрілянину по виборцям Фото: у Дніпродзержинську стався конфлікт на зустрічі з виборцями

Кандидату не сподобалося, що в нього кидали яйця і борошно

Кандидат у мери Дніпродзержинська Ігор Лісничий і його охоронці вчора, 22 жовтня, стали стріляти з травматичної зброї під час зустрічі з виборцями за виборцям у селищі Світле, передає місцеве видання "Наш репортер".

Вчора в мережі з'явився короткий відеоролик, на якому видно, що в Лісничого під час зустрічі з виборцями кидали яйця і посипали його борошном. Після цього почалася стрілянина, і люди стали розбігатися.

Лідер дніпродзержинської організації "Правого сектора" Аскольд Можейко заявив, що Лісничий приїхав на зустріч з озброєними охоронцями. Місцеві жителі зустріли їх агресивно, почали кидати в них яйця, борошно і фарбу. У відповідь ті почали стріляти по них з пістолета. Перший постріл зробив, нібито, помічник кандидата, а потім і сам Лісничий. Всього було зроблено 4 постріли, в результаті один хлопець був поранений в ногу. При цьому Можейко підтвердив, що представники "Правого сектора" приходили на зустріч.

Сам же Лісничий зовсім інакше коментує ситуацію. За його словами, 22 жовтня, у нього була запланована зустріч з жителями радгоспу "Дзержинець" на вулиці Механізаторів, 19. На зустріч зібралося чоловік 50-60, пізніше на місце зустрічі підійшли близько 8 чоловіків і почали їх ображати, а потім кидати в нього яйця, борошно і фарбу. У цей момент, нібито, хтось почав стріляти з пістолета.

На даний момент в ситуації розбирається міліція, однак офіційних коментарів з цього приводу не надходило.

Нагадаємо, у Київській області на виборчій дільниці один з кандидатів в депутати місцевої сільради побив громадського діяча-пенсіонера.