ua en ru

В Києві зареєстровано вже 18 кандидатів на посаду мера, серед них Дарт Вейдер

В Києві зареєстровано вже 18 кандидатів на посаду мера, серед них Дарт Вейдер Фото: місцеві вибори 2015

Також тервиборчком зареєстрував кандидатів у депутати Київської міськради

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала ще п'ятьох кандидатів на посаду міського голови Києва, серед них лідер "Демальянсу" Василь Гацько та Дарт Вейдер. Про це кореспондету РБК-Україна повідомили у Київському тервиборчкомі.

Зокрема, до столичних виборчих перегонів долучилися віце-президент Національноі академіі аграрних наук України Максим Мельничук ("Київська аграрна партія"), Любов Богаченко (партія "Жінки України"), лідер партії "Демальянс" Василь Гацько, Віктор Чорний ("Право народу") та Дарт Вейдер. Всього подали заявки 23 кандидати.

Також тервиборчком зареєстрував кандидатів у депутати Київської міськради ще від двох політичних сил: " Право народу" та Громадянський рух "Спільна справа". Надійшла заявка і від "Інтернет партії", але тервиборчком її ще не розглянув.

Нагадаємо, станом на 29 вересня Київський тервиборчком зареєстрував 13 кандидатів на посаду Київського міського голови та кандидатів у депутати від 13 політичних сил. Всього заявки на участь у київських перегонах подали 23 кандидати в мери та 23 партії.