ua en ru

КВУ: в Україні сьогодні проходить 666 повторних голосувань

КВУ: в Україні сьогодні проходить 666 повторних голосувань Фото: місцеві вибори 2015

З них 29 - вибори мерів і 20 - вибори голів селищних та сільських рад

В Україні сьогодні, 15 листопада, проходить 666 повторних голосувань на місцевих виборах 2015 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Комітету виборців України (КВУ).

"За даними ЦВК 15 листопада в Україні відбувається 666 повторних голосувань. З них 29 - це вибори міських голів та 20 - сільських, селищних голів. Решта - вибори депутатів сільських, селищних рад", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, серед населених пунктів найбільша кількість повторних голосувань проходить в селі Новородчиці Рівненської області. Там буде обрано 6 депутатів сільської ради. У цьому селі в 6 одномандатних округах кандидати набрали однакову кількість голосів.

Найбільше повторних голосувань відбувається у Київській (71 голосування) та Одеській областях (53 голосувань).

В Україні сьогодні проходить 666 повторних голосуваньЗа даними ЦВК 15 листопада в Україні відбувається 666 повторних г...

Posted by КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, в Україні сьогодні проходить другий тур місцевих виборів 2015 р. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 і закоются в 20:00.

Перший тур виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних і міських голів відбувся 25 жовтня. Повторне голосування було призначено в містах з кількістю виборців понад 90 тис., де кандидати в мери не отримали за підсумками голосування 25 жовтня понад 50% голосів.

Другий тур виборів мера проходить в наступних містах: Вінниця, Луцьк, Дніпропетровськ, Краматорськ, Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кіровоград, Сєвєродонецьк, Львів, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Київ, Дніпродзержинськ, Кривий Ріг, Нікополь, Павлоград (Дніпропетровська область), Бердянськ, Мелітополь (Запорізька область), Біла Церква (Київська область) та в Кременчук (Полтавська область).