ua en ru

У Красноармійську на ділянці виявили невідповідність у кількості талонів і підписів

У Красноармійську на ділянці виявили невідповідність у кількості талонів і підписів Фото: виборы 2015

Члени комісії виявили розбіжність між кількістю талонів та бюлетенів

В Красноармійську виявлено невідповідність кількості контрольних талонів використаних бюлетенів і підписів виборців у списку виборців за отримання бюлетенів. Про це повідомляють спостерігачі Донецької обласної організації ВГО "Комітет виборців України" та Громадянської мережі ОПОРА.

Як зазначається, на ДВК №141088 члени комісії виявили розбіжність між кількістю контрольних талонів використаних бюлетенів і підписів виборців у списку виборців за отримання бюлетенів.

Від ТВК дільнична виборча комісія отримала 2092 бюлетенів для голосування за кандидатів на посаду міського голови. Контрольних талонів використаних бюлетенів виявилося 1124, підписів виборців 795, а невикористаних бюлетенів - 943. Таким чином, різниця становить 329 голосів. Комісія склала акт невідповідності. Після відкриття урн та перерахунку бюлетенів з голосування за кандидатів на посаду міського голови, з ящика дістали 788 бюлетенів.

Що стосується бюлетенів для голосування за кандидатів у депутати міської ради, то в двох округах кількість "корінців" і підписів зійшлося, а в одному виявилася різниця у 329 голосів.

протягом дня ДВК повідомляло про таку явку: 12:00 - 382 виборців, на 16:00 - 969 виборців на 20:00 - 1134 виборців.

Нагадаємо, середня явка на виборах в Красноармійську і Маріуполі склала 37%.