ua en ru

У Красноармійську вибори не відбудуться через недійсні бюлетені

У Красноармійську вибори не відбудуться через недійсні бюлетені Фото: Красноармійськ

Міський виборчком вирішив, що бюлетені не можна використовувати для голосування

У Красноармійську місцеві вибори не відбудуться через те, що міська виборча комісія вирішила не передавати надруковані для голосування бюлетені дільничним виборчим комісіям. Відповідне рішення виборчкому розмістило видання "Новини Донбасу"

"Виборчі бюлетені для голосування на чергових виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів 25.10.2015 р., виготовлені ФОП Городоцької та надійшли в Червоноармійську міську виборчу комісію 25.10.15 р. прийняти, але не передавати дільничним виборчим комісіям для організації процесу голосування на виборах 25.10.2015 р.", - йдеться у рішенні комісії.

Як повідомив спостерігач Олександр Дмитрієв, на даний момент міська виборча комісія прийняла надруковані раніше в друкарні фізичної особи-підприємця бюлетені, однак члени комісії вирішили не передавати їх у дільничні виборчі комісії.

У Красноармійську вибори не відбудуться через недійсні бюлетені

Фото: комісія вирішила не передавати бюлетені на виборчі дільниці в Красноармійську

Очікується, що о 20.00 відбудеться засідання міської комісії, яка заявить про неможливість проведення виборів у встановлені терміни в місті Красноармійську Донецької області.

Нагадаємо, в ніч на 24 жовтня в Красноармійську Донецької області пропали електронні версії виправлені бюлетенів, в результаті чого члени виборчої комісії були змушені сканувати роздруковані копії.

Сьогодні в день голосування на місцевих виборах виборчі дільниці в Красноармійську не відкрилися.