ua en ru

Вибори в Маріуполі: Бойченко візьме в команду людей з підприємств Ахметова

Вибори в Маріуполі: Бойченко візьме в команду людей з підприємств Ахметова Фото: Вадим Бойченко

У команді будуть люди, які працювали в соціальному напрямку

Кандидат у мери Маріуполя Вадим Бойченко, який за даними екзит-полів, переміг на виборах на пост мера міста, буде формувати команду, в тому числі, з людей, що працюють на "ММК ім. Илльича" і "Азовсталь", які належать "Метінвесту" Ріната Ахметова. Про це заявив у прес-центрі РБК-Україна в Маріуполі кандидат на посаду мера міста Маріуполь Вадим Бойченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"В команді будуть ті люди, які зі мною вже протягом вже багатьох років працювали в соціальному напрямку. Я, як директор з персоналу та соціальних питань. Ті люди, які проявилися часом, виявилися подіями, ті які були в місті Маріуполі. Ми дійсно пройшли непростий час і я не перестану говорити про те, що тільки час і події формують сильних людей. Це звичайно та команда, яка протягом тих подій, які в місті Маріуполі були останні півтора року, мене підтримували, разом ми працювали над творенням і над вирішенням тих проблем, які були в місті Маріуполі. Я говорю зараз про зруйнованому Східному, я кажу про зруйнованої Сартанів, я кажу про зруйнованому мосту. Я кажу про ті руйнування, які були пов'язані з війною і паралельно крім цих руйнувань ми також реалізовували нашу соціальну програму, яка вимірюється за останні 5 років 165 млн грн", - повідомив він.

На уточнююче питання, чи правильно потрібно розуміти, що в команді будуть люди, які працювали і працюють зараз у ММК ім. Илльича, Вадим Бойченко підтвердив це.

"Це не тільки комбінат Ілліча, це і інші підприємства, в тому числі не пов'язані з комбінатом. Це і комбінат Илльича, і комбінат "Азовсталі" і ті люди, які сьогодні зв'язані з роботою міського управління. Це ті ефективні менеджери, які, ще раз підкреслюю, проявили себе в цей складний період часу", - сказав він.

Нагадаємо, явка на вибори в Маріуполі на 20:00 склала 36,2%, в Красноармійську - 36,4%.

Як раніше повідомлялося, за даними екзит-полу Бойченко лідирує на виборах.