ua en ru

Лозовий: Мер Дубна перешкоджає Ляшку у проведенні зустрічей з громадянами

Мер міста Дубно Василь Антонюк з допомогою адмінресурсу перешкоджає лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку проводити заплановані зустрічі з громадянами. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів заступник голови партії Андрій Лозовий.

"Спочатку зустріч повинна була відбутися в Будинку культури. Але, м'яко кажучи, дивно вчинив чинний мер Василь Антонюк - колишній член КПРС і ще кількох провладних партій. За півдня до приїзду Ляшка мер дав команду розпочати ремонт "ДК". "Ремонт", звичайно, закінчився відразу, як ми поїхали", - повідомляє опозиціонер.

Між тим, Лозовий зазначив, що такими діями влада демонструє свою зневагу до жителів міста, використовуючи методи режиму Януковича.

"До Революції гідності так відмовляли у зустрічах опозиційним режиму Януковича кандидатам. Стандартна схема. Відмова провести зустріч з Ляшком у клубі, тим більше, в таку холоднечу - це, перш за все, неповага до мешканців міста, які прийшли поспілкуватися з лідером проукраїнської опозиції. Після відмови Ляшко повинен був виступати на стаціонарній сцені, яка постійно знаходиться на центральній площі міста. Однак Антонюк дав команду за кілька годин до заходу розібрати сцену. Це все, що ви повинні знати про намісників Порошенка на місцях. Про те, як вони бояться слова правди, день у день грабуючи країну", - заявив народний обранець.

Також Лозовий подякував жителям міста за підтримку і розповів про їх обурення такою поведінкою представника провладної партії.

"Щодня отримую сигнали з усіх областей, у Порошенка скрізь по країні безліч таких представників. Жителі Дубна бачили весь цей безлад, і, звичайно, розлютилися. На зустріч в маленькому Дубно прийшло більше тисячі людей. Велике спасибі їм за теплу зустріч і підтримку. Ніщо так не надихає до боротьби, як люди, які в тебе вірять", - резюмував депутат.