ua en ru

У Луцьку побили кандидата у депутати облради

У Луцьку побили кандидата у депутати облради Фото: Волинська облрада

Міліція вирішує питання про порушення справи

У Луцьку сьогодні, 12 жовтня, кандидата у депутати Волинської обласної ради побили біля під'їзду його будинку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Волинській області.

"Сьогодні, 12 жовтня о 11:25 в чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від лікаря центральної міської лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями звернувся кандидат у депутати Волинської обласної ради від однієї з політичних партій", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що кандидата побили біля під'їзду будинку, де він проживає.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зараз правоохоронці встановлюють обставини та мотив вчинення кримінального правопорушення.

Відомості внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в неділю, 11 жовтня, в Одесі напали на кандидата в депутати Одеської міськради Дениса Примича (балотується від Української морської партії).