ua en ru

У Мелітополі кандидати в депутати побилися біля виборчої дільниці

У Мелітополі кандидати в депутати побилися біля виборчої дільниці Фото: місцеві вибори

Кандидат від "Самопомичи" накинувся на конкурента від "Батьківщини" і зламав палець

У Мелітополі Запорізької області сьогодні, 25 жовтня, біля виборчої дільниці сталася бійка між кандидатами в депутати міської ради Романом Дудника (ВО "Батьківщина") та Анатолієм Демьяненком ("Самопоміч"). Про це йдеться в повідомленні прес-служби громадянської мережі ОПОРА.

"Біля входу на виборчу дільницю 230750 Мелітополя в ЗОШ 15 сталася бійка між кандидатами в депутати міської ради Романом Дудника (ВО "Батьківщина") та Анатолієм Демьяненком ("Об'єднання "Самопоміч")", - йдеться в повідомленні.

Представник "Батьківщини", яка перебувала на ділянці і стала свідком бійки, повідомила, що вона не знає, про що кандидати розмовляли, але після цього Дем'яненко накинувся з кулаками на Дудника, наніс йому сильний удар в грудну клітку і виламав палець. На місце викликали представників правоохоронних органів, але вони ситуацію коментувати відмовилися.

Голова комісії Наталія Шилагина повідомила, що про ситуацію вона дізналася, коли вже викликали міліцію і хто винен вона не знає. На даний момент Дудника забрала швидка допомога, йому роблять рентген і накладають пов'язку на руку. Дем'яненко дає пояснення у міському відділі міліції.

Нагадаємо, в Запорізькій області за голос на місцевих виборах пропонували до 500 грн.