ua en ru

МВС: у Києві вчора під час передвиборної агітації сталася бійка

МВС: у Києві вчора під час передвиборної агітації сталася бійка Фото: МВС

До міліції звернулися двоє кандидатів у депутати

У Солом'янському районі Києва вчора, 16 жовтня, під час передвиборної агітації сталася бійка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Києві.

"Вчора о 16:35 в Солом'янське райуправління київської міліції надійшло кілька повідомлень: на вулиці Гетьмана біля одного з будинків відбувається підкуп виборців та бійка. За місцем виклику в міліцію звернувся кандидат у депутати. Чоловік повідомив, що двоє громадян пропонували мешканцям будинку за грошову винагороду розвісити на вікнах своїх будинків агітаційні плакати однієї з політичних сил. В результаті між заявником та місцевими жителями виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік викликав працівників міліції звернувся з заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що його опоненти також звернулися в міліцію з аналогічною заявою. За їх словами, представник політичної сили проводив передвиборну агітацію серед місцевого населення. В цей час підбіг невідомий і, знімаючи на свій мобільний телефон, накинувся на агітатора. Конфлікт переріс у бійку.

Слідчим відділом Солом'янського райуправління розпочаті кримінальні провадження за статтею 125 (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, працівники Яготинського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень 39-річному кандидату на посаду голови одного з сільських рад району.

Також з'явилися попередні рейтинги кандидатів, які братимуть участь у виборах мера Києва.