ua en ru

МВС повідомляє про можливі провокації у другому турі виборів в Дніпропетровську

МВС повідомляє про можливі провокації у другому турі виборів в Дніпропетровську Фото: Зорян Шкіряк

За словами Зоряна Шкіряка, проросійські сили збираються застосовувати незаконні заходи

Проросійські сили готуються влаштувати незаконні провокації про час другого туру виборів мера Дніпропетровська. Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми знаємо, що в місті Дніпропетровську певні деструктивні сили проросійського спрямування планують і на цих виборах застосовувати... Я маю на увазі і в другому турі...застосовувати і намагатися діяти незаконно. Попередив і попереджаю ще раз, в тому числі, і одного з тих, хто бере участь у цих виборах, пана Вілкула. Оперативна інформація є. Перемагайте законним способом", - повідомив він.

"Моє попередження стосується всіх політичних сил, в тому числі і конкурентів", - сказав Шкіряк.

За його словами, під час першого туру певні сили в Дніпропетровську планували дестабілізувати ситуацію в Україні.

"У Дніпропетровську під час першого туру планувалися деструктивні заходи щодо спроб дестабілізації ситуації в Україні", - сказав Шкіряк.

Також Шкіряк зазначив, що правоохоронці будуть жорстко реагувати на будь-які правопорушення.

"Звертаюся і попереджаю про те, що органи правопорядку будуть миттєво і жорстко реагувати на будь-які правопорушення, які будуть плануватися, або здійснюватися", - зазначив радник МВС.

Нагадаємо, за словами Шкіряка, в Дніпропетровську полк спеціального призначення МВС "Дніпро-1" знаходиться в стані бойової готовності.