ua en ru

Нардеп: бюлетені на вибори депутатів Дніпропетровської облради надруковані з порушеннями

Нардеп: бюлетені на вибори депутатів Дніпропетровської облради надруковані з порушеннями Фото: бюлетень

Бюлетені на вибори міського голови та депутатів міськради також надрукували з порушеннями

Всі бюлетені на вибори депутатів Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської міської ради та міського голови надруковані з порушеннями. Про це повідомив депутат Верховної Ради України Олег Лаврик на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Графа "Підпис члена дільничної комісії - " стоїть нижче відривної лінії. ЦВК вже надала роз'яснення, щоб члени ДВК не підписували відривні талони, а значить бюлетені. Проте, до моменту доведення такого роз'яснення бюлетені, які вже проголосовані під час підрахунку голосів можуть бути визнані зіпсованими. На них крім значка голосу за відповідну партію чи кандидата є додаткова позначка (підпис). Кожен такий бюлетень може бути зарахований окремим голосуванням рішенням ДВК. Ручне голосування по кожному бюлетеню може привести до викривлення результатів голосування", - підкреслив парламентар.

Дніпропетровськ.Всі бюлетені на вибори депутатів Дніпропетровської обл. ради, Дніпропетровської міської ради та міськог...

Posted by Олег Лаврик on 25 октября 2015 г.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області сьогодні, 25 жовтня, станом на 9:00 відкрилися всі виборчі дільниці для голосування на місцевих виборах 2015 р.