ua en ru

У Миколаєві міліція відкрила кримінальну справу по факту отримання головою ДВК 27 тис. грн

У Миколаєві міліція відкрила кримінальну справу по факту отримання головою ДВК 27 тис. грн Фото: міліція відкрила кримінальну справу по факту отримання головою ДВК 27 тис. грн

Проводиться досудове розслідування

У Миколаєві міліція відкрила кримінальне провадження по факту отримання головою ДВК 27 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба громадянської мережі ОПОРА.

"Громадянська мережа ОПОРА повідомляла про те, що в Миколаєві, 24 жовтня, у приміщенні виборчої дільниці №480863 голові комісії передали гроші у пакеті на суму 27 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у Миколаївському міському управлінні міліції, слідче відділення Ленінського райвідділу міліції даний факт внесено до Єдиного реєєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 15 Кримінального кодексу України ("Замах на злочин") та частини 3 статті 157 ("Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача").

Санкція статті передбачає покарання від обмеження до позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, міліція порушила справу за фактом порушень на виборах в Одесі.