ua en ru

В Одесі вночі поліція затримала двох кандидатів від партії Труханова

В Одесі вночі поліція затримала двох кандидатів від партії Труханова Фото: в Одесі затримали двох кандидатів у депутати міськради

Пізніше кандидатів у депутати відпустили

В Одесі близько 03:00 28 жовтня поліцейські затримали двох кандидатів у депутати від партії "Довіряй Справах" - депутатів міськради Дмитра Пеструева і Олега Кірєєва, передає видання "Думська".

Сталося це приблизно біля будівлі Київської райадміністрації. Приводом для затримання Пеструева стала надійшла інформація про те, що в його машині нібито знаходяться фальшиві бюлетені. Як розповів сам кандидат, поліцейські провели огляд машини, яка була припаркована біля будівлі, і не виявили нічого кримінального. Незважаючи на це, вони наполегливо запропонували кандидату пройти з ними до Київського райвідділу.

Причини затримання Олега Кирєєва з'ясовуються.

Через пару годин затримані кандидати вийшли з Київського райвідділу міліції і приїхали в міськвиборчком, де очікується оприлюднення підсумків голосування по виборах до міської ради.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Одесі "замінували" міськвиборчком. Невідомий повідомив про замінування багатоповерхового будинку, розташованого на вулиці Канатній, 83, де знаходиться міська виборча комісія. В результаті перевірки міліція будь-яких вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не виявила.