ua en ru

В Одесі біля виборчої дільниці жінка намагалася підкупити виборців

В Одесі біля виборчої дільниці жінка намагалася підкупити виборців Фото: МВС

Розпочато розслідування

Суворовський районний відділ міліції Одеси почав розслідувати підкуп виборців біля виборчої дільниці, розташованої у приміщенні Одеської загальноосвітньої середньої школи №67 на вул. Ген.Бочарова. Про це повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

"Надійшло повідомлення про те, що біля виборчої дільниці, розташованої у приміщенні Одеської загальноосвітньої середньої школи №67 на вул. Ген.Бочарова, невідома жінка нібито здійснює підкуп виборців", - пише відомство.

Відзначається, що до приїзду слідчо-оперативної групи райвідділу вказана громадянка була затримана представниками громадськості та знаходилася на території дільниці. "Під час колотнечі, що супроводжувала затримання, одному із громадян було завдано тілесних ушкоджень. Правоохоронці вилучили у жінки зошит із записаними в ньому адресами та прізвищами", - вказує прес-служба.

Розслідування розпочато за статтями 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 160 (підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві на виборчій дільниці №800520 (вул. Героїв Сталінграда, 58-Б) на місцевих виборах видавали бюлетені підставним особам.