ua en ru

ОПОРА спростовує зрив виборів у Лисичанську

ОПОРА спростовує зрив виборів у Лисичанську Фото: Лисичанськ

Ніяких пропозицій про визнання виборів недійсними не надходило

Громадянська мережа ОПОРА спростовує інформацію про те, що в Лисичанську (Луганська область) місцеві вибори визнані недійсними. Про це йдеться в повідомленні мережі ОПОРА на Facebook.

"Громадські спостерігачі ОПОРИ спростовують інформацію, яка з'явилася в ЗМІ про те, що вибори в р. Лисичанськ були визнані недійсними", - йдеться в повідомленні.

"Питання про визнання виборів недійсними навіть не розглядалося членами виборчої комісії вночі. Згідно з попередніми результатами, вибори на всіх виборчих дільницях будуть визнані дійсними", - повідомила громадський спостерігач ОПОРИ Тетяна Плясунова, яка стежила за виборами в Лисичанську.

Голова Лисичанської місцевої виборчої комісії Наталія Кравченко також підтвердила, що ніяких причин визнавати вибори недійсними в комісії не було.

"Згідно з попередніми результатами, перемогу в першому турі отримає р. Лисичанськ Сергій Шилін, кандидат на посаду міського голови Лисичанська від партії "Опозиційний блок", який набирає 52 % голосів", - повідомила голова тервиборчкому.

Інформація про те, що вибори в м. Лисичанськ визнані недійсними, НЕ ВІДПОВІДАЄ дійсностіГромадські спостерігачі ОПОРИ ...

Posted by Громадянська мережа ОПОРА on 26 октября 2015 г.

Нагадаємо, керівник юридичного департаменту штабу "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Сергій Алексєєв заявив, що виборчком Лисичанська Луганської області визнав вибори до міської ради, які відбулися 25 жовтня 2015 р., що не відбулися.