ua en ru

Опитування: Гранатуров лідирує на виборах міського голови Миколаєва

Чинний мер Миколаєва, співголова партії "Наш край" Юрій Гранатуров лідирує у виборчих перегонах за крісло міського голови. Про це свідчать результати опитування, проведеного "Центром аналітичних досліджень" з 5 по 7 жовтня.

Зокрема, згідно з даними дослідження, серед тих, хто вже прийняв рішення про участь у виборах, за Юрія Гранатурова готові віддати свої голоси 25,2% городян.

На другому місці - екс-голова Миколаївської облради Ігор Дятлов від "Опозиційного блоку". Його підтримує 13,8% респондентів, які мають намір прийти на виборчі дільниці. Третє місце займає кандидат від партії "Самопоміч" Олександр Сенкевич - його підтримує 10,9% респондентів.

За даними опитування, якщо в другий тур виходять Юрій Гранатуров та Ігор Дятлов, то за чинного міського голову Миколаєва готові віддати свої голоси 37,7% опитаних, за кандидата від "Опоблоку" - 23,9%.

Якщо в другий тур виходять Юрій Гранатуров і Олександр Сенкевич, то за лідера "Нашого краю" мають намір проголосувати 38,6% виборців, за представника "Самопомочі" - 20,3%.

Опитування проводилося в місті Миколаїв "Центром аналітичних досліджень" з 5 по 7 жовтня. Статистична похибка дослідження не перевищує 2,7%. Всього було опитано 816 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв'ю згідно з опитувальником (face to face).