ua en ru

Паралельний підрахунок голосів: "Наш край" долає 5%-й бар’єр на виборах по всій країні

За попередніми узагальненими показниками голосування на виборах до обласних рад, партія "Наш край" набирає понад 5% по всій країні. Про це свідчать результати паралельного підрахунку голосів, проведеного партією.

Партія "Наш край" попередньо підбила підсумки паралельного підрахунку голосів. Якщо узагальнити дані голосування до обласних рад, політична сила набирає понад 5% по Україні.

Що стосується підсумків місцевих кампаній, зокрема, на виборах до Миколаївські обласної та міської рад партія "Наш край" отримала 11,5 та 12,15% голосів відповідно. Крім того, на виборах мера міста у другий тур виходить кандидат від політсили Юрій Гранатуров. Разом з тим, на виборах мера Первомайська очікується перемога представника "Нашого краю" Людмили Дромашко.

На виборах до Херсонської облради партія набирає понад 9%, а до міської - 12,6%. У свою чергу, кандидат у мери Херсона від "Нашого краю" Володимир Сальдо виходить у другий тур. Високий результат партії також очікується у місті Цюрупинськ - близько 20%.

Матиме "Наш край" свою фракцію у Київській обласній раді - 8% виборців проголосували за партію. Водночас очікується перемога кандидатів у мери від політичної сили у Борисполі, Обухові та Ржищеві.

На виборах до Харківських обласної та міської рад партія "Наш край" отримала 8 та 6% голосів відповідно. Також на виборах мера міста Чугуєва впевнено перемагає кандидат від партії Галина Мінаєва.

На виборах мера Чернігова лідирує член партії "Наш край" Олександр Соколов з результатом у 33,62%. Крім того політсила набирає 18 та 22% голосів на виборах до обласної та міської рад відповідно.

На виборах до Кіровоградської обласної ради "Наш край" має здобути 8%.

Окрім того, у "Нашого краю" буде своє представництво у Запорізькій та Одеській обласних радах, а також у міських радах Запоріжжя та Кіровограда.

У Коростені Житомирської області "Наш край" лідирує на виборах до міської ради з результатом близько 23%, а у Сєверодонецьку на Луганщині партія набирає 20% голосів виборців, що дає їй другий результат. На виборах до міської ради Комсомольська, що на Полтавщині, політична сила набирає понад 6% голосів.