ua en ru

Пінчук підтримав Вілкула на виборах мера Дніпропетровська

Віктор Пінчук підтримав Олександра Вілкула на виборах мера Дніпропетровська. Про це Пінчук заявив у відео-зверненні щодо виборів в Дніпропетровську, яке розміщене на профілі Олександра Вілкула в Youtube.

"Дорогі дніпропетровці, я хочу коротко висловитися з приводу майбутніх виборів мера Дніпропетровська. Ви знаєте, я давно вже не живу в Дніпропетровську, але для мене це - рідне місто, і для мене дуже важлива доля міста. Я скажу спочатку коротко дуже... Я підтримую Олександра Вілкула", - заявив він.

Зокрема, за словами Пінчука, Вілкул "йде на державну посаду не для того, щоб заробити, для нього дуже важливо служити саме людям".

"Я з ним у різні роки спілкувався, і він мені не раз хвалився тим, чого він досяг: які він швидкі допомоги притягнув до Дніпропетровської області, які машини для міліції обладнав з суперсучасним обладнанням", - зазначив він.

Крім цього, Пінчук дотримується думки, що Вілкул є чесною людиною, яка буде виконувати свої обіцянки і виконувати домовленості.

"Я з ним стикався в непростих ситуаціях. Навіть коли ми з ним були по різну сторону барикад. Якщо ви пам'ятаєте, в 2012 році були вибори в парламент, і на 24-му окрузі ми зіткнулися з ним. Але я не йшов, я підтримував Якова Безбаха. І пам'ятаєте, яка була боротьба. Можна сказати, заруба. І він був членом команди, яка, загалом підтримувала іншого кандидата", - заявив він.

Також, за словами Пінчука, у Вілкула є досвід роботи, який необхідний Дніпропетровську.

"Останнє, що я хочу сказати, от як бізнесмен. Я з ним зустрічався, коли ми з ним будували завод у Дніпропетровську. Він був губернатором. Він надавав всіляку підтримку. Я знаю, що багато бізнесменів Дніпропетровщини з ним стикалися і завжди отримували від нього підтримку. Я впевнений, що це той чоловік, який розуміє, щоб дніпропетровцям було добре, щоб він міг вирішувати соціальні питання городян, простих дніпропетровців, він повинен залучати в місто інвестиції", - заявив Пінчук.