ua en ru

У поліцію Донецької області надійшло 4 повідомлення про порушення напередодні виборів

У поліцію Донецької області надійшло 4 повідомлення про порушення напередодні виборів Фото: у Маріуполі посилена охорона порядку

Всього спочатку виборчого процесу в Маріуполі і Красноармійську надійшло 35 подібних звернень

У поліцію Донецької області за минулу добу, 28 листопада 2015 року, надійшло 4 повідомлення про порушення виборчого процесу в Маріуполі і Красноармійську. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Повідомляється, що протягом доби в поліцію надійшло 4 звернення про можливі правопорушення, пов'язані з виборчим процесом, - 3 в Маріуполі і одне в Красноармійську. Поліція перевіряє ці повідомлення.

Також у поліції зазначили, що Маріуполь і Красноармійськ цілодобово патрулюють 38 груп швидкого реагування, з них 31 - у Маріуполі та 7 - у Красноармійську. На забезпечення охорони правопорядку задіяно до 1,5 тисяч правоохоронців.

"Станом на 10.00 в Маріуполі і Красноармійську всі виборчі дільниці працюють у штатному режимі. Голосування проходить спокійно, оперативна ситуація знаходиться під контролем поліції", - додали в поліції.

Крім того, повідомляється, що всього з початку виборчого процесу в Маріуполі і Красноармійську в поліцію надійшло 35 звернень, більшість з них стосувалися порушення правил агітації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат до міськради Маріуполя розвішувала автобіографію на дільницях.