ua en ru

Порошенко чекає перезавантаження влади після місцевих виборів

Порошенко чекає перезавантаження влади після місцевих виборів Фото: Петр Порошенко

Порошенко розраховує, що кожній місцевій раді буде створена " проукраїнська коаліція після виборів

Президент України Петро Порошенко сподівається на перезавантаження влади після місцевих виборів. Про це в ході зустрічі з керівниками міжнародних моніторингових спостережних місій за виборами депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-України.

"Хотів би підкреслити, що зараз завершується повне перезавантаження влади після президентських і парламентських виборів: і президент був переобраний, і новий парламент оновився майже на 60%. Я також сподіваюся на те, що така ж перезавантаження відбудеться в місцевих органах влади",- зазначив президент.

Порошенко сподівається, що після 25 жовтня у кожній місцевій раді буде створена " проукраїнська коаліція, яка буде виступати за суверенітет, територіальну цілісність і збереження соборності України.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко наголошував на необхідності забезпечення вільного волевиявлення українців на місцевих виборах, які повинні відбутися 25 жовтня 2015 р.