ua en ru

Штовханину між спостерігачкою і членами виборчкому зафіксовано у Хмельницькому

Штовханину між спостерігачкою і членами виборчкому зафіксовано у Хмельницькому Фото (YouTube-канал/ За конкретні справи): штовханина на ділянці у Хмельницькому

На дільниці працює слідчо-оперативна група міліції

На виборчій дільниці №681475 упродовж дня голосування на місцевих виборах у Хмельницькому (вул. Тернопільська, 5) сталося зіткнення між спостерігачем і членами виборчої комісії. Про це з посиланням на попередню інформацію повідомив начальник міськуправління МВС Валерій Онісьєв у своєму Facebook.

Як зазначалося близько 15:30, в даний час на даній дільниці на виборах у Хмельницькому працює слідчо-оперативна група міліції.

Згідно з повідомленням начальника Хмельницького міськвідділу УМВС України у Хмельницькій області, жінка-спостерігач під час виборчої кампанії з місцевих виборів агітувала громадян голосувати за одну з політичних сил, при цьому записувала їхні прізвища до списку. Сьогодні, в день голосування, дана спостерігачка принесла вказаний список на виборчу дільницю і позначала людей, які прийшли голосувати, зазначив Онісьєв.

Слідчо-оперативна група працює на дільниці #1475,що за адресою вул.Тернопільська,5. За попередньою інформацією сталася с...

Posted by Валерій Онісьєв on 25 жовтня 2015 р.

За словами начальника Хмельницького міського главку міліції, відповідний список із прізвищами громадян побачили члени виборчкому, які зробили зауваження, внаслідок чого між ними і спостерігачкою виникла суперечка.

Як зазначив Онісьєв, правоохоронці також з'ясовують обставини правопорушення, про яке повідомили на ділянці по вул. Інститутській, 11/1. Там, зокрема, невідома жінка агітувала громадян проголосувати за одного з кандидатів.

Крім того, на виборах у Хмельницькому місцевою партією "За конкретні справи" о 12:50 зафіксовано повідомлення про порушення під час голосування на дільниці №681475: "Спостерігачі "Сильного міста" відзначали присутність виборців поіменно. При з'ясуванні обставин жінки почали бійку і втечу з дільниці. Викликано правоохоронців".

Нагадаємо, раніше сьогодні, 25 жовтня, в день голосування на місцевих виборах в Україні, міліція не знайшла вибухівки на виборчій дільниці у Хмельницькій обл.