ua en ru

Прес-центр РБК-Україна в Маріуполі: онлайн-трансляція

Прес-центр РБК-Україна в Маріуполі: онлайн-трансляція Фото: Маріуполь

У прес-центрі проходять брифінг з приводу виборів в Маріуполі

Інформаційне агентство РБК-Україна відкрило прес-центр в Маріуполі Донецької області, де проходять брифінги, присвячені місцевих виборів у місті.

Прес-центр в Маріуполі буде відкритий з 27 по 29 листопада за адресою вул. Георгіївська, 79, готель "Рейкарц", конференц-зал.

Сьогодні, 29 листопада, із 12:00 до 24:00 відбудуться брифінги про хід виборів. Очікується брифінг начальника ГУ НП в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна, міжнародних спостерігачів, а також учасників виборчого процесу.

Зокрема, в 16:00 брифінг представника громадянської мережі ОПОРА Сергія Ткаченка.

В Маріуполь їде близько тисячі самооборонців

В Маріуполь висуваються представники самооборони з різних міст України, в тому числі з Миколаєва та Одеси. Про це заявив у прес-центрі РБК-Україна в Маріуполі кандидат у мери міста Олександр Ярошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"До нас їде самооборона Миколаєва, самооборона Одеси. Мені дзвонив губернатор Миколаєва, губернатор Сум. Тобто, хлопці надсилають своїх патріотів України, щоб вони захистили вибори жителів Маріуполя", - повідомив він.

У той же час він уточнив, що в Маріуполь приїдуть близько тисячі представників самооборони.

"Інформація про приїзд буде фактично у суботу до вечора. Наскільки я знаю, цифри десь варіюють в межах 800-1000 чоловік", - заявив Ярошенко.

У п'ятницю, 27 листопада, з 14:00 до 19:00 відбудуться брифінги кандидатів у депутати міськради та на посаду мера Маріуполя.

Зазначимо, що в суботу, 28 листопада, з 10:00 до 19:00 очікуються брифінги представників виборчих комісій, представників МВС та спостерігачів про хід підготовки до виборів.

У неділю, 29 листопада, з 10:00 до 24:00 очікуються брифінги про хід виборів.

Нагадаємо, 29 листопада 2015 року в Маріуполі і Красноармійську повинні пройти місцеві вибори, які не змогли відбудуться 25 жовтня з-за порушень з виборчими бюлетенями.