ua en ru

"Рух за реформи" і громадські організації ветеранів АТО підписали меморандум про співпрацю

Партія "Рух за реформи" і понад 15 громадських організацій сьогодні, 6 жовтня, підписали меморандум про співпрацю. Про це заявив лідер партії "Рух за реформи" Сергій Думчев.

"Сьогодні громадські організації формують шлях розвитку країни. Вони є одночасно і цензором влади, і голосом народу. При цьому часто беруть на себе ті завдання, які покликана вирішувати держава", - зазначив Думчев.

За його словами, сьогодні в список партії "Рух за реформи" увійшли делегати від трьох громадських організацій: ГО "Міжнародна асамблея по боротьбі з корупцією", "Київська міська спілка ветеранів Афганістану" та "Київський союз учасників, ветеранів, інвалідів АТО і бойових дій". Крім цього, навесні партія готова висунути представників громадських організацій на виборах у районні ради.

Думчев вважає, що всі кияни хочуть справжніх реформ, і що Київ заслуговує влади, яку не тільки обирають, але і яка контролюється громадянами та звітує перед ними. Лідер партії "Рух за реформи" запросив до співпраці всі громадські організації столиці.

"Давайте разом будувати систему, завдяки якій наше місто, та й країна в цілому, будуть управлятися громадою, а не однією людиною. Я впевнений, що тільки спільна робота дасть реальний результат", - резюмував Думчев.