ua en ru

Сальдо знімає свою кандидатуру з виборів мера Херсона

Сальдо знімає свою кандидатуру з виборів мера Херсона Фото: Володимир Сальдо

У другий тур вийде кандидат від "Батьківщини" Владислав Мангер

Кандидат у мери Херсона Володимир Сальдо повідомив, що знімає свою кандидатуру з виборів. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, передає видання "Херсонські факти".

"Нинішня виборча кампанія найбрудніша в історії Херсона. Мої політичні опоненти занурили місто і всіх жителів в мерзенне болото брехні і чорного піару. В результаті городяни стали заручниками нечистих на руку політиків, які будь-яким способом намагаються утриматися при владі. Я знімаю свою кандидатуру, але залишаюся разом з вами. Я - ваш представник у міській раді", - заявив Сальдо.

Кандидат сказав, що продовжить боротьбу за розвиток міста і його благополуччя поза політикою.

Сальдо також повідомив, що у другий тур виборів мера у Херсоні проходить кандидат, який зайняв третє місце в першому турі виборів міського голови.

Нагадаємо, за даними ЦВК, за результатами обробки 100% протоколів на виборах мера Херсона 24,8% голосів отримав чинний мер Херсона, самовисуванець, член ВО "Батьківщина" Володимир Миколаєнко, Сальдо набрав 16,9% голосів. Таким чином, Миколаєнко та Сальдо вийшли у другий тур. На третьому місці був висунутий ВО "Батьківщина" Владислав Мангер, який набрав 12,4% голосів. Зазначимо, Сальдо вже був міським головою Херсона у 2002-2012 рр.