ua en ru

"Самопоміч" висунула в мери Києва Гусовського

"Самопоміч" висунула в мери Києва Гусовського Фото: Сергій Гусовський

У Михайлівському соборі відбувся молебень за майбутнє України і благословення команди "Самопомочі"

Сьогодні, 22 вересня, в Києві відбулися збори об'єднання "Самопоміч", на яких офіційно висунули кандидатів у депутати до Київради та кандидата на посаду мера Києва - Сергія Гусовського. Повідомляє прес-служба "Самопомочи".

"Вранці провели конференцію київської міської партійної організації Об'єднання "Самопоміч". Затверджений був перелік з 85 кандидатів до київськоъ міськради, а також затвердили кандидата в мери Сергія Гусовського", - повідомив голова київської партійної організації "Самопоміч" Максим Гапчук в ефірі каналу "24" .

Як повідомляється, після офіційної частини зборів кандидати приєдналися до спільної молитви в Михайлівському соборі, де отримали благословення.

"Нашу команду, яка йде в Київраду, запитують про стратегії, про наші перші три дії, які ми рішуче будемо приймати. Але ще ніхто не питав, яка наша ідея. Я хотів би сказати, що наша стратегія - це любов. Любов до ближнього, коли ти сприймаєш місто, як ближнього, він тобі відповідає", - зазначив Гусовський.

Як наголошується, Сергій Гусовський стверджує, що Київ потребує змін, тому команда, яка сформувалася навколо нього за 1,5 року, розробила великі проекти по ребрендингу і розвитку столиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що БПП висунула Кличко кандидатом в мери Києва.