ua en ru

Шкіряк: по результатам виборів у Кривому Розі відкрито кримінальну справу

Шкіряк: по результатам виборів у Кривому Розі відкрито кримінальну справу Фото: Зорян Шкіряк

Заяву написала "Самопоміч"

По результатам другого туру виборів мера Кривого Рога відкрито кримінальне провадження. Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Поліція над політикою, не втручається у виборчий процес і безпосередньо реагує тільки на порушення закону. Ми будемо діяти виключно в рамках наданих нам повноважень.

Наразі, відкрито кримінальне провадження за фактом заяви з боку представників "Самопомочі", номер 12015040230000610 за ст.366 ч.1 КК Украіни. Проводяться слідчі дії.

Підрозділи Нацполіції в Кривому Розі посилено додатковими нарядами бійців Нацгвардії та спецпідрозділів оперативного призначення. Це зроблено з метою недопущення провокацій та спроб дестабілізації і силового протистояння між усіма учасниками конфлікту. Реакція на такі правопорушення буде жорсткою і адекватною. Ситуація під контролем", - повідомив Шкіряк.

На мою власну думку, наразі, за ситуацію, що склалася в Кривому Розі, всю повноту відповідальності повинна нести ЦВК і о...

Posted by Зорян Шкиряк on 18 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Криворізька територіальна виборча комісія (ТВК) задовольнила лише одну з 22 скарг "Самопомочі" на результати виборів мера.