ua en ru

Суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 6 виборчих дільницях в Кривому Розі

Суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 6 виборчих дільницях в Кривому Розі Фото: Семен Семенченко

У Кривому Розі частково перерахують голоси на виборах мера

Дніпропетровський апеляційний суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 6 виборчих дільницях у Кривому Розі. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат України від "Самопомочи" Семен Семенченко.

"Дніпропетровський апеляційний суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 6 спец. ділянках в Кривому Розі", - повідомив Семенченко.

Днепропетровский апелляционный суд принял решение о пересчете голосов на 6 спец. участках в Кривом Роге.

Posted by Семен Семенченко on 30 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 16 листопада Криворізька міська виборча комісія встановила результати другого туру виборів - з перевагою 752 голоси переможцем другого туру оголошено Юрій Вілкул. У свою чергу, "Самопоміч" заявила, що за результатами підрахунку 80% бюлетенів на виборах мера Кривого Рогу лідирує Юрій Милобог.

У "Комітеті виборців України" заявили, що у Дніпропетровського окружного адміністративного суду було достатньо підстав для рішення про перерахунок голосів.

26 листопада Верховна Рада України підтримала постанову №3529 "Про створення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань перевірки фактів порушень під час проведення повторного голосування на виборах Криворізького міського голови 15 листопада 2015 року".

Сьогодні тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України розпочала свою роботу.