ua en ru

"Свобода" може об'єднатися з "Правим сектором" на місцеві вибори

"Свобода" може об'єднатися з "Правим сектором" на місцеві вибори Фото: Дмитро Ярош

Членам ПС дозволили балотуватися на вибори від "Свободи"

ВО "Свобода" підтримала ідею, щоб члени "Правого сектора" йшли на місцеві вибори від їх партії. Таке рішення було прийнято сьогодні на з'їзді "Свободи", повідомляє у своєму Facebook спікер партії Олександр Аронець.

"Тягнибок запитав у свободівців, чи може він, у рамках переговорів запропонувати Ярошу, політична сила якого заявила, що не йде на місцеві вибори, щоб окремі представники Правого Сектора йшли від Свободи в місцеві депутати. З'їзд підтримав пропозицію Тягнибока", - йдеться в повідомленні.

Тягнибок на з'їзді "Свободи" повідомив, що вів переговори з лідером "Правого сектора" з Дмитром Ярошем з приводу його заяви, в якій від запропонував ПС і "Свободи" об'єднатися.

Ярош і Тягнибок повинні зустрітися і обговорити це питання після операції, яку сьогодні проведуть лідеру ПС.

Олег Тягнибок на З'їзді "Свободи" повідомив, що мав розмову з Дмитро Ярош з приводу його останньої заяви.Домовились з...

Posted by Олександр Аронець on 14 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше, коментуючи суд над членом "Свободи" Юрієм Сиротюком, Ярош запропонував націоналістичним силам України об'єднатися.

"Влада включила жорна боротьби з націоналістами на повну. Незважаючи на певні розбіжності, необхідно подолати роз'єднаність націоналістичного руху", - написав Ярош у своєму Facebook.

Вчора відбулося чергове судилище над українськими патріотами. Цього разу режим посадив за грати колишнього тризубівця, а...

Posted by Дмитро Ярош on 11 сентября 2015 г.