ua en ru

ЦВК затвердила порядок виготовлення бюлетенів на виборах у Маріуполі та Красноармійську

ЦВК затвердила порядок виготовлення бюлетенів на виборах у Маріуполі та Красноармійську Фото: вибори

Вибори повинні відбутися 29 листопада

Центральна виборча комісія (ЦВК) затвердила порядок виготовлення бюлетенів на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську Донецької області, які мають відбутися 29 листопада. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Комісія своєю постановою доручила органам ведення Державного реєстру виборців, повноваження яких поширюються на території міст Красноармійськ та Маріуполь, для проведення голосування 29 листопада 2015 року на чергових виборах депутатів Красноармійської та Маріупольської міських рад, Красноармійського, Маріупольського міських голів 25 жовтня 2015 року до 18 листопада 2015 року включно виготовити та передати відповідним ДВК попередні списки виборців на звичайних виборчих дільницях та іменні запрошення. А також - до 26 листопада 2015 року включно - уточнені списки виборців на звичайних виборчих дільницях.

Окрім того, Комісія затвердила порядок виготовлення виборчих бюлетенів з чергових виборів депутатів Красноармійської та Маріупольської міських рад, Красноармійського та Маріупольського міських голів 25 жовтня 2015 року для голосування 29 листопада 2015 року у відповідних виборчих округах та їх передачі дільничним виборчим комісіям. Також затверджено форми відповідних виборчих бюлетенів.

Нагадаємо, сьогодні вступив в дію закон про проведення 29 листопада виборів депутатів міських рад і мерів в Маріуполі і Красноармійську.