ua en ru

"Укроп": У Дніпропетровську на дільницях з'являлись псевдовоєнкоми

"Укроп": У Дніпропетровську на дільницях з'являлись псевдовоєнкоми

У Дніпропетровську день виборів не обходиться без провокацій і спекуляцій, покликаних вплинути на явку виборців. Усупереч офіційним заявам представників військових комісаріатів Дніпропетровська, на дільницях з'явилися люди, що представляються воєнкомами, повідомляють активісти "Укропу" в Дніпропетровську.

Зокрема, за даними активістів, біля деяких виборчих дільниць на житловому масиві Придніпровськ з'явилися невідомі люди у військовій формі, що представляються співробітниками військкоматів і намагаються роздавати юнакам повістки невідомого походження.

Зазначається, що про те, що представники "Опозиційного блоку" будуть спекулювати на темі призову для зниження явки молодих виборців, було відомо ще до початку виборів: у деяких навчальних закладах міста, а також в низці ЗМІ поширювалася інформація про те, що на виборчих дільницях нібито чергуватимуть воєнкоми і роздаватимуть юнакам призовного віку повістки.

Представники Дніпропетровського обласного військового комісаріату спростували цю інформацію.

"Військові комісаріати не планують своєї діяльності ні на виборчих дільницях, ні в цьому районі. Виборчий процес чітко регламентований законодавством і діяльність сторонніх організацій категорично заборонена. Це неможливо навіть теоретично, не кажучи вже про практичну реалізацію", - сказав заступник начальника Дніпропетровського обласного військового комісаріату Сергій Полуциган.

"Укроп": У Дніпропетровську на дільницях з'являлись псевдовоєнкоми"Укроп": У Дніпропетровську на дільницях з'являлись псевдовоєнкоми