ua en ru

У Вілкула заявили про можливість зриву виборів в Дніпропетровську

Виборчий штаб Олександра Вілкула зробив заяву в правоохоронні органи, що є достовірна інформація про підготовку провокацій у день виборів 15 листопада 2015 року з боку штабу Бориса Філатова, передають "Экономические известия".

За даними штабу Вілкула, для зриву виборів заготовлено близько двох десятків "торпед" з числа "напівкримінальних особистостей".

"Наші опоненти продовжують масово використовувати "чорний піар" і провокації. Завдання цих людей буде в тому, щоб псувати бюлетені, пошкоджувати і розбивати виборчі урни. Однак у випадку затримання вони будуть заявляти, що нібито їх послав це робити Олександр Вілкул", - сказано в заяві.

Також штаб Вілкула попереджає про те, що для зриву голосування на дільницях, де у Вілкула найбільша підтримка, його опоненти будуть робити телефонні дзвінки про нібито мінування будівель, де знаходяться дільниці.

"Штаб Олександра Вілкула висловлює крайню стурбованість цією інформацією. Нами вже подані звернення в правоохоронні органи, і ми сподіваємося, що ними будуть проведені всі необхідні профілактичні заходи, щоб вибори мера 15 листопада в Дніпропетровську відбулися чесно і відкрито", - сказав глава штабу Євген Удод.