ua en ru

Набув чинності закон про проведення виборів в Маріуполі і Красноармійську 29 листопада

Набув чинності закон про проведення виборів в Маріуполі і Красноармійську 29 листопада Фото: вибори в Маріуполі та Красноармійську

Закон набирає чинності з дня публікації

Закон про проведення 29 листопада виборів депутатів міських рад і мерів в Маріуполі і Красноармійську Донецької області набув чинності у вівторок, 17 листопада.

Так, відповідний закон опублікований в газеті "Голос України", таким чином він набув чинності.

Виборчі бюлетені для виборів будуть виготовлені Центральною виборчою комісією, потім ЦВК особисто повинен передати їх дільничним виборчим комісіям.

Відзначимо, що відповідно до перехідних положень закону, уряд протягом 3 днів у разі необхідності за зверненням ЦВК зобов'язується забезпечити фінансування необхідних заходів, а комісія - прийняття необхідних актів.

Нагадаємо, 14 листопада президент України Петро Порошенко підписав закон № 775-VIII "Про особливості проведення голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міської ради Донецької області, депутатів Маріупольської міської ради Донецької області, Червоноармійського міського голови, Маріупольського міського голови 25 жовтня 2015".

Документом, який був прийнятий Верховною Радою 10 листопада, призначається голосування з чергових місцевих виборів 25 жовтня 2015 для обрання депутатів зазначених міських рад та міських голів, яке відбулося в певний день, в неділю 29 листопада 2015.