ua en ru

Вибори не будуть проводитися в 91 місцева рада Донецької обл. і 31 - Луганській, - ЦВК

Вибори не будуть проводитися в 91 місцева рада Донецької обл. і 31 - Луганській, - ЦВК Фото: ЦВК

ЦВК оголосила початок виборів з 5 вересня

Центральна виборча комісія встановила неможливість проведення місцевих виборів в 91 місцева рада Донецької обл. і 31 місцева рада Луганської обл. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"На підставі подань Донецької і Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій ЦВК встановила неможливість проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2015 року в 91 місцева рада Донецької області та 31 місцева рада Луганської області, а також оголосила з 5 вересня 2015 року початок виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", - йдеться в повідомленні.

Так, в Донецькій обл. вибори не будуть проходити до місцевих рад Артемівського, Волноваського, Володарського, Костянтинівського, Мар'їнського, Старобешівського, Ясинуватського районів, а також міст Авдіївка, Артемівськ, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Докучаєвськ та Костянтинівка. В Луганській обл. вибори в місцеві ради не будуть проходити в Новоайдарському, Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Вибори в місцеві ради не будуть проводитися у зв'язку з тим, що відповідні військово-цивільні адміністрації не в змозі забезпечити належну безпеку громадян України під час проведення чергових місцевих виборів.

Нагадаємо, раніше в ЦВК заявляли, що місцеві вибори не будуть проводитися у 125 населених пунктах Донецької та 146 Луганської обл.