ua en ru

Вибори в Павлограді: ТВК призначила другий тур

Вибори в Павлограді: ТВК призначила другий тур Фото: Павлоград

У Павлограді відбудеться другий тур виборів мера

Павлоградська територіальна виборча комісія (ТВК) прийняла рішення про проведення другого туру виборів мера міста. Про те, що вибори в Павлогдаді пройдуть у два тури йдеться в повідомленні прес-служби партії "УКРОП" у Facebook.

"Тільки що Павлоградська ТВК прийняла рішення про проведення другого туру в Павлограді! 12 членів комісії "за", 5 - "проти". Злочинні дії ЦВК будемо оскаржувати в суді", - йдеться в повідомленні.

Щойно Павлоградська ТВК прийняла рішення про проведення другого туру в Павлограді! 12 членів комісії за, 5 – проти. Злочинні дії ЦВК будемо оскаржувати в суді!

Posted by УКРОП Українське об'єднання патріотів on 28 октября 2015 г.

Зазначимо, вчора ЦВК скасувала другий тур виборів мера у Павлограді, аргументуючи це тим, що в місті менше 90 тис. виборців.

Нагадаємо, перше місце на виборах мера в Павлограді зайняв представник "Опозиційного блоку" Анатолій Вершина, друге дісталося представнику партії "Укроп" Євгену Терехову.

Порошенко підтримує проведення другого туру виборів мера Павлограда, а Аваков анонсував перевірку правомірності скасування другого туру виборів в Павлограді.